Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 17/5

En 55-årig man råkade illa ut när han mötte ett gäng ungdomar natten till söndagen.

Centrum. En man i 55-årsåldern blev nedslagen på Stora gatan under natten till söndagen. Tre pojkar i 15-årsåldern stannade honom och frågade efter cigaretter. När han svarade att han inte hade några drogs han ner på marken och fick ta emot sparkar och slag. Han fick bland annat ett sår i huvudet och fördes till Centrallasarettet för omplåstring.

Vallby. På söndagskvällen blev en kvinna rånad av två tonåringar när hon kom gående under vägbron vid koloniområdet. Under kniv tvingades hon lämna över sin väska, halsband, armband och örhängen. De två rånarna var klädda i ljusgrå luvtröjor.

Gideonsberg. Under helgen stals en moped ur en källare på Emausgatan. Eftersom mopedens motor var trasig måste tjuven ha gått i väg med mopeden.

Sjöhagen. I helgen har någon brutit sig in i Mälardalens limousin- och taxiservice AB:s lokaler genom att bryta sig in genom ett fönster. Det var vid anmälningstillfället okänt om något hade blivit stulet.

Önsta-Gryta. Villebrådets förskola har råkat ut för skadegörelse. I helgen har någon slagit sönder några bord som stod utomhus.

Tillberga. Någon bröt ut dörren till en husbil på Kraftgatan, och stal både bilstereon och den ena sidorutan.

Norra Malmaberg. I helgen bröt sig någon in i Reumatikerföreningens lokaler på Harbostigen och stal pengar från en handkassa.

Karlsdal. Under helgen bröt sig en okänd tjuv i i ett källarförråd på Nygårdsgatan, men det är okänt om något blev stulet.