Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 18/4

HÄSSLÖ. Männens bil saknade registreringsskyltar och ett vittne larmade polisen. När polisen kom i kapp männen flydde männen till skogs. Männen hittades och visiterades. En 21-årig man visade sig bära kniv och misstänks nu för brott mot knivlagen.

LÖVSTA. I söndags upptäcktes en husvagn stående på Tidövägen. Husvagnen var stulen och någon hade försett den med andra husvagnsskyltar.

BERGHAMRA. Någon bröt under natten mot måndagen sönder tanklocket på en bil på Termometergatan. Tanklocket lämnade tjuven kvar, men bensinen var borta.

BÄCKBY. I slutet på förra veckan stal någon en tidningsvagn från Välljärnsgatan. Vagnen stod utanför porten på morgonen, men när ägarens barn kom hem från skolan var vagnen borta.

VALLBY. Vallby byalag har polisanmält nedskräpning i en miljöbod. I miljöboden har någon ett par gånger per år ställt in stora blå plastsäckar med förpackningar och matrester. Eftersom avfallet inte är sorterat har nya byalaget tröttnat och polisanmält händelserna.

CENTRUM. Under natten mot måndag skruvade någon bort och stal registreringsskyltarna från en bil parkerad på Vasagatan.

BÄCKBY. Någon gång under förra veckan gjorde någon två jack i höger bakskärm på en bil parkerad på Hejargränd. Ägaren tror att någon skjutit med en soft airgun mot bilen.

KLOCKARTORPET. I fredags stal någon en luftklocka värd 9 000 kronor från serviceskåpet på Statoil.

KOLBÄCK. En personbil parkerad på Stationsgatan slangades på bensin torsdag eller fredag förra veckan.

VIRSBO. En person blev av med mobiltelefonen ur sin jacka i omklädningsrummet på Virsboskolan i torsdags förmiddag.

HALLSTAHAMMAR. En person har under torsdag-fredag förra veckan fått sin cykel, parkerad vid järnvägsstationen, itusågad.

HALLSTAHAMMAR. Någon har, via en offentlig toalett, försökt ta sig in i en verkstad på Trollebo IP under onsdag-fredag förra veckan.

HALLSTAHAMMAR. En pojke i 15-årsåldern påträffades av en polispatrull i söndags kväll med en grön laser, vilken är förbjuden i Sverige.

HALLSTAHAMMAR. Tre män stal cigaretter och snus från Coop i söndags kväll. Signalement och registreringsnummer på den bil de flydde i är överlämnat till polisen.