Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott  olyckor 18/6

Bäckby. Inbrott i Bäckbykiosken under natten till fredag, okänt vad som stulits. Troligtvis växelpengar och tobaksvaror.

Geologvägen. Skadegörelse på Geologvägen under natten till fredag. En vattenslang fäst vid ett hus knöts fast i dragkroken på en bil. Förövarna hade troligtvis planerat att dra loss slangen från huset för att få den att spruta vatten. Även en blomkruka slogs sönder.

Malmaberg. Bilinbrott på Svarvargatan. En okänd gärningsman slog in bilrutan och stal nycklar, ID-kort och CD-skivor. Värdet på de stulna föremålen är okänt.

Rocklundamotet. En bil utan registreringsskylt tankade under natten till fredag på Shell. Den oidentifierade bilen tankade 40 liter bensin för 497 kr och smet sedan iväg utan att betala.

Skallberget. Bilinbrott på Karlfeldtsgatan natten till fredag. Gärningsmannen hade knackat in bilrutan och sedan stulit en bilstereo till okänt värde. Förövaren är emellertid okänd.

Surahammar. En dator och projektor stals från Skogslundsskolan i torsdags. Tjuven passade på medans lärarna var på lunch och inte hade uppsikt över det olåsta rummet med datorn och projektorn.

Hallstahammar. En 32-årig man stoppades av polisen på Storgatan i torsdags eftermiddag. Mannen visade tydliga tecken på drogpåverkan. När polisen sökte igenom bilen fann de misstänkt narkotika i form av tabletter och pulver.

Hallstahammar. En man hemmahörande i Västerås har överträtt sitt besöksförbud, när han i veckan stoppade in ett kärleksbrev genom brevinkastet hos en kvinna.