Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 18/8

RÅBY. En 57-årig kvinna på Sidensvansgatan lämnade på onsdagsförmiddagen sin mobiltelefon en kort stund på RÅBY. En 57-årig kvinna på Sidensvansgatan lämnade på onsdagsförmiddagen sin mobiltelefon en kort stund på ett bord i trädgården. När hon kom tillbaka var mobilen borta.

RÅBY. Under natten mot måndagen stal någon en barnvagn som stod i en trappuppgång på Bofinksvägen.

ÄNGSGÄRDET. En 34-årig man stod på onsdagseftermiddagen utanför Stadsmissionen och drack whisky. När polisen upptäckte honom fick han böter.

VÄSTERÅS. En 65-årig man har blivit utsatt för ett bedrägeriförsök. En person ringde mannen från utlandet och påstod sig komma från Microsoft. Personen hävdade att mannens dator hade virus och att han behövde lämna ut sina kontouppgifter.

HÖKÅSEN. Någon kastade på onsdagen körsbär på ett hus på Sedimentvägen. Bären lämnade efter sig fläckar som inte går att tvätta bort från den vita fasaden. Det är inte första gången de boende drabbats av skadegörelse.

CENTRUM. En 43-årig mopedägare blev på onsdagen bestulen på sin moped som han parkerat vid Centralstationen. Tjuven hade sågat upp de två mopedlåsen samt cykelstället för att komma åt mopeden.

SKALLBERGET. Någon bröt sig mellan tisdag och onsdag i en lägenhet på Karlfeldtsgatan. Tjuven hade sökt igenom lägenheten och spridit ut kläder och väskor, men kvinnan som bor i lägenheten är ännu osäker på om något stulits.

ERIKSLUND. Någon krossade under natten mot torsdagen entrérutan hos Överskottsbolaget. Det är ännu oklart om något stulits.

LÖGARÄNGEN. En båtägare upptäckte på onsdagen att någon stulit båten som låg fastlåst vid bryggan i Lögarängshamnen.

SKALLBERGET. Bilägaren fick en otrevlig överraskning efter den tre månader långa resan. Bilen, som stod parkerad på Skallbergsgatan, hade stulits någon gång under perioden.