Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 19/7

Krock mellan bil och moped skickade mopedisten till sjukhus.

Bäckby. Strax före klockan 10 i går kontrollerade polisen en bil på Surahammarsvägen i höjd med Bäckby. Föraren, en 27-årig man, var uppenbart narkotikapåverkad och saknade körkort.

Sjöhagen. En bil och moped krockade på Sjöhagsvägen i höjd med Kraftvärmeverket vid 9.30-tiden i går. Mopedisten, en 55-årig man, fördes i ambulans till Centrallasarettet med smärtor i ena sidan och i en hand.

Kungsängen. Sportköket på Björnövägen hade natten till tisdagen besök av tjuvar. Någon krossade vid 4-tiden en ruta och klättrade in. Väktare och polis larmades till platsen, men tjuven eller tjuvarna hann försvinna. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Tidö. Ett torp i Tidötrakten har haft besök av tjuvar. Ett förråd vid torpet har fått en låskätting uppklippt, en bensindunk har stulits.

Råby. En man har anmält för polisen att han fått kontanter stulna ur sin plånbok på Tornsvalegatan någon gång kring midnatt måndag-tisdag. De närmare detaljerna kring stölden var inte omedelbart kända.

Norra Skiljebo. En uppställd husvagn på Färnebogatan har någon gång under de senaste veckorna råkat ut för inbrott. Fiskeutrustning har stulits.

Bäckby. Natten till måndagen försökte någon bryta bort en stereo från en parkerad bil på Spikverksgatan. Försöken misslyckades, men tjuven hade då krossat en ruta på bilen.

Hacksta. En bilist fick motorstopp vid Hacksta under måndagen och lämnade bilen för att söka assistans. Vid återkomsten hade någon krossat en ruta och stulit bland annat verktyg ur bilen.

Stenby. Osämja efter en lindrigare krock på Stenbygatan under måndagsförmiddagen ledde till att en bilist fick ett slag av en annan bilist. Det hela började med att den senare våldsamma bilisten råkat backa in i den andres bil, varvid osämja tycks ha utbrutit.