Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 19/8

Annons

Hammarby. Strax före 2 på natten mot torsdag stals en mobiltelefon på en butik vid Hammarbyrampen. Personal såg på övervakningsfilmen hur en man böjt sig över disken och stulit telefonen.

Skiljebo. Vid midnatt mellan onsdag och torsdag knuffades en ung man omkull av två personer vid Skiljebo centrum. Personerna tog hans nycklar, legitimation och keps. De tog också hans mobiltelefon, men den fick han tillbaka efter att någon ropat till personerna att de skulle lämna tillbaka telefonen.

Malmaberg. När en person på Stentorpsgatan skulle åka till jobbet på torsdagsmorgonen upptäckte han att någon stulit bensin ur hans bil. Tanklocket på bilen var redan trasigt efter en tidigare bensinstöld.

Kristiansborg. Under natten mot torsdag stals en personbil på Bomansgatan.

Malmaberg. Ett antal tidningsbuntar stals under

natten på Fjärdhundragatan. De hittades brinnande en bit därifrån vid klockan 6.

Skiljebo. Två företag på Bastborregatan fick påhälsning under natten mot torsdag. Vid båda tillfällena hade någon eller några tagit sig in genom att klippa hål

i staketen utanför. Vid det ena företaget stals en bärbar dator, medan det är oklart om något stals från det andra.

Centrum. Någon bröt upp en brevlåda hos ett företag på Stora Gatan under onsdagsnatten och tog de brev som låg där.

Hallstahammar. En drygt 20-årig man slog sönder ett fönster och uppträdde aggressivt på Bofinksvägen natten till torsdag. Polis tillkallades. Gärningsmannen sprang därifrån men är identifierad och kommar att kallas till polisen för utredning. Bråk med flickvännen tros vara orsaken.

Hallstahammar. Två män kom till Statoil i Eriksberg för att tanka. Den ene gick in i butiken och handlade, medan den andre tankade diesel för 568 kronor. Männen körde sedan därifrån utan att betala.

Ramnäs. En släpvagn med registreringsnummer FTA 261 stals någon gång mellan onsdag och torsdag från Bergslagsvägen. Släpet stod låst på tomten vid bostaden.

Kolbäck. Förskolan Myran på Vallbygatan blev nedklottrad på flera ställen under onsdagen. Någon eller några har också täljt på trappan och ett träbord och försökt att elda med fliset.