Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 2/5

En eller flera gärningsmän eldade under ¬lördagsnatten upp två bilar som stod parkerade utanför Önstaskolan.

Bilarna totalförstördes. Det finns inga misstänkta, men räddningstjänsten hittade en plastburk under ett av fordonen.

Centrum. En bil som stod parkerad på Slottsstigen fick bakrutan krossad av okända gärningsmän natten mellan fredag och lördag.

Gideonsberg. En postlåda på Mistelgatan sprängdes i bitar fredag kl 22 30. Polisen misstänker att någon stoppat ner en smällare i den.

Erikslund. Natten mellan torsdag och fredag krossade någon en bilruta och stal verktyg och en borrmaskin ur en bil som stod parkerad på Åmänningevägen.

Centrum. En 43-årig man stal varor för ett värde av 300 kronor på Gallerix. Snattaren stoppades av ordningsvakter utanför butiken fredag kl 12 30.

Vallby. En eller flera gärningsmän stal utemöbler och trädgårdsprylar ur en trädgård på Kornbodsvägen mellan torsdag och fredag.

Centrum. Natten mellan fredag och lördag stal någon eller några en dvd-spelare och dvd-filmer ur en bil som stod parkerad på Lidmansvägen.

Råby. En moped stals lördag natt mellan kl 02 och 04 30 på Gransångargatan.

Råby. Data och musikutrustning stals ur ett källarförråd på Tornsvalegatan mellan tisdag och lördag.

Centrum.  Vid ett inbrott i en bil som stod parkerad vid Knutsgatan stals en bil¬sterero natten mellan fredag och lördag- Gärningsmannen hade krossat rutan för att komma åt stereon.

Erikslund. Vid 5-tiden natten till söndag stals en dator från ett kontor på Kuggstångsgatan. Okända hade krossat fönstret för att ta sig in.

Skallberget. En 80-årig kvinna blev bestulen på 3 500 kronor i kontanter och smycken i sitt hem på Emausgatan i fredags. När en propert klädd kvinna ringde på dörren och sade att hon skulle kontrollera varmvattnet släppte pensionären in henne. Två dagar senare upptäckte hon att hon blivit av med en massa pengar och smycken.