Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 2/9

En bilförare stoppades på E18. När han frågades om personnummer lämnade han sin brors uppgifter.

Rocklunda. Polisen stoppade en bil på E18 vid klockan 03 på natten mot torsdag. När föraren frågades om namn och personnummer uppgav han först sin brors uppgifter och han misstänks därför för falsk tillvitelse. Efter trekvart gav han upp och lämnade sitt riktiga personnummer.

Norra Haga. En bilägare anmälde på torsdagen att någon stulit den främre registreringsskylten på bilen någon gång i början av veckan. Bilen stod parkerad på Rekylgatan.

Hammarby. Strax efter halv sju på torsdagsmorgonen upptäcktes en utbränd moped i skogen norr om Nybyggeskolan.

Bäckby. En person ställde sin moped i ett förråd på Puddelugnsgatan i lördags. På onsdagen upptäckte personen att mopeden blivit stulen.

Talltorp. På torsdagsförmiddagen fick väktare larm om ett villainbrott på Talltorp. Någon hade tagit sig in i huset genom ett fönster på baksidan. När väktare och polis kom till platsen var personen försvunnen. Det är oklart om något stulits.

Bäckby. Någon gång i början av veckan repades en bil på Välljärnsgatan och baklamporna på bilen blev sönderslagna.