Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 20-21/8

En 56-årig kvinna försökte ta sig ut från Åhlens med 54 stulna artiklar vid stängningstid i fredags.

Larmet tjöt när kvinnan gick igenom med en väska fullpackad med stöldgods. Det sammanlagda värdet på det stulna, bland annat kläder, filmer och böcker, var 5041 kronor.

Haga. En 30-årig man greps med en mindre mängd narkotika på Skjutbanegatan i fredags klockan 18.30. Mannen frigavs dygnet efter.

Malmaberg. En 37-årig man körde rattfull på moped på Gjutargatan vid 01.18 på lördagsmorgon. Han visade sig ha 1,2 promille alkohol i blodet.

Centrum.  En 27-årig kvinna togs för drograttfylleri klockan 23.45 i lördagskväll. Passageraren, en 47-årig man, var också narkotikapåverkad och misstänks för ringa narkotikabrott.

Centrum. En 19-årig man har anmält en ordningsvakt på Blue Moon Bar för misshandel. Mannen uppger att vakten yttrat sig nedsätttande om honom och att han sedan kommit efter honom och tagit strypgrepp.

Pettersberg. Flera grannar på Pettersbergsgatan har anmält en 21-årig kvinna som i lördags morse 6.30 sparkat på dörrar i huset och skrikit. Kvinnan var helt okontaktbar och omhändertogs enligt lagen för psykiatrisk tvångsvård.

Centrum. En fest på Engelbrektsgatan urartade under natten till söndagen då en 32-årig fick ett utbrott och gav sig på en annan festdeltagare. Han ska ha utdelat flera knytnävsslag och örfilar. Det uppstod också bråk mellan flera andra festdeltagare. De inblandade ska ha varit mycket berusade.

Västerås. En 18-årig man har anmält att en okänd person öppnat ett konto i hans namn på auktionssajten Tradera. Där har personen lagt ut tre annonser på elektronikprodukter. Det är oklart om någon har köpt produkterna. Kontot har nu spärrats.

Västerås. Två företag i Malmö och Helsingborg har polisanmält att de fått falska fakturor från ett företag i Västerås. Fakturorna ska ha varit på vardera 18750 kronor och avsett personalrekrytering.