Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 20/6

De tre senaste månaderna har en familj på Kulstötargatan på Rönnby drabbats av en man som ringt på deras dörr i tid och otid, på kvällar och nätter.

Familjen har försökt att prata med den okände mannen, men när inget hjälpt har de valt att polisanmäla honom. Mannen beskrivs vara mellan 18 och 22 år.

HÄSSLÖ.  Någon gång den senaste tiden har någon försökt bryta sig in i en elevbostad på Flottiljgatan. Någon eller några hade brutit på dörrkarmen.

VALLBY. I helgen drabbades Vallbyskolan av skadegörelse i form av ett krossat fönster.

BÄCKBY. Cirka 125 liter disel har slangats ur en grävmaskin som stått parkerad på Puddelugnsgatan. Bensinslagningen skedde någon gång i helgen.

GIDEONSBERG. En bil som stått parkerad på Generatorgatan har drabbats av skadegörelse. Någon har roat sig med att repa bilen med ett vasst föremål.

VALLBY. Brandstationen vid Vallby har drabbats av skadegörelse. Natten till lördag kastade någon in en blomkruka genom ett fönster.