Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 20/8

BÄCKBY. 02.16 i går natt fick polisen larm om bilbrand på Puddelugnsgatan. Räddningstjänst var på plats och släckte branden. På samma parkeringsplats fanns en annan bil och även på den har man försökt tända eld. Under bilen hittades en flaska med innehåll som luktade bensin.

ÖSTERMALM. I torsdags eftermiddag har någon tagit sig in i en bostad på Karlsgatan. Tjuven tog sig in genom ett fönster, som inte var helt stängt, och stal datorer, kameror och en walkman.

EKBERGA. Igår natt vid 6-tiden försökte någon ta sig in i Västerås Kennelklubbs klubbhus. De hade försökt bryta strömmen i elhuset för att ta bort larmet, men eftersom larmet hade en batterireserv så lyckades de inte utan fick avbryta inbrottsförsöket.

HAGA. Rörbolaget på Repopgatan har rapporterat om stöld. Företagets larm gick under gårdagsnatten, väktare kom till platsen och sökte igenom byggnaden och fick senare tag på två män som hade brutit sig in via ett fönster. Männen är nu misstänkta för stöld.

HÖKÅSEN. Det har varit skadegörelse på Segelborgsgatan. Någon har repat en bil som stått parkerad.

CENTRUM. Vid New Yorker på Stora gatan i går vid 12.30-tiden har någon ryckt åt sig plånboken från en kvinna. På samma affär vid 15-tiden i går blev ytterligare en kvinna av med sin plånbok – den kvinnan såg vilka som tog plånboken och sprang efter dem. De två personerna försvann åt varsitt håll, men kvinnan fick tag på en av tjejerna som är i 17-18-åldern. Hon gjorde motstånd och kvinnan fick aldrig tillbaka plånkan. Polisen har inga misstänkta.

RAMNÄS. Kvinnan hade blåmärken på kroppen och en stukad handled när ambulansen hämtade henne. En man är misstänkt för misshandel. Han ska sparkat kvinnan i ryggen, dragit henne i håret och dunkat hennes huvud mot en vägg.