Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 21-22/8

City. En man i 50-årsåldern omhändertogs av en ordningsvakt på Coop Konsum på Vasagatan i lördags eftermiddag efter att ha uppträtt berusad inne i affären. Vid en visitation visade sig att mannen hade ett paket kakor och en förpackning bearnaisesås på sig som han inte kunde visa kvitto för.

Pettersberg. Någon gång natten mellan fredag och lördag blev ett stulet på Pettersbergsgatan. Senare hittades släpet av en privatperson i ett skogsparti utanför Sevalla, då med en motorcykel på släpet. Motorcykeln var också stulen.

City. Natten till söndag uppstod bråk mellan en kvinna och man på väg hem från krogen. Mannen ska enligt anmälan bland annat slitigt ner kvinnan på marken och är nu misstänkt för misshandel.

Brunnby. Natten till söndag har något kastat en blomkruka genom ett entréfönster i Brunnby. Vittnen ska ha sett ett gäng med fem ungdomar där en kvinna och en man ska ha bråkat och mannen kasta en blomkruka mot en dörr.

City. En man i 20-årsåldern är misstänkt för vållande till kroppsskada och skadegörelse efter att först ha krossat ett fönster med sin knytnäve och sedan knuffat in en kvinna genom fönstret så att hon fick skärskador. Allt skedde på Kopparbergsvägen natten till söndag.