Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 21/9

Dottern till en 73-årig man har polisanmält en kvinna för att hon försökt mjölkat hennes far på pengar.

73-åringen, som träffat kvinnan på en loppmarknad, utgav sig för att vara kirurug och att hon hade ett arv att vänta. Men för att få ut arvet behövde hon kontanter, nämligen 2,1 miljoner kronor. Ett skuldebrev upprättades och enligt planen skulle kvinnan betala tillbaka 30 000 kronor i månaden. Nu har hon hört av sig igen, och sagt att hon behöver mer pengar. Av polisanmälan framgår det dock inte hur mycket pengar 73-åringen hittills lånat ut.

Malmaberg. Sporthörnan på Stentorpsgatan drabbades av ett inbrottsförsök strax före midnatt, natten till tisdag. Ett vittne såg hur en yngling krossade skyltfönstret och sedan hur han försökte bryta sig in genom entrédörren. Något som inte gick så bra. Ynglingen lämnade platsen tomhänt.

GIDEONSBERG. I tisdags morse uptäcktes ett inbrott på salong Hårrullen på Bangatan. En dator blev bytet. Ett vittne såg tjuven åka därifrån på en gul moped.

Gideonsberg. I helgen upptäcktes ett källarinbrott på Bangatan. En båtmotor stals.