Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 21/9

Södra Vetterstorp. Busringning på dörren – eller ofredande? En boende på Narvavägen har polisanmält att någon tidigt i går morse ringt på ytterdörren – för att sedan försvinna.

Centrum. Vid lunchtid på i går stoppade polisen en mopedist på Smedjegatan. Polisen bedömde att mopedisten, en 32-årig kvinna, var uppenbart påverkad av någon sorts narkotika. Hon fördes till polisstationen för provtagning för att utröna om misstankarna stämde.

Malmaberg. En parkerad bil på Fjärdhundragatan råkade natten till i går ut för skadegörelse och inbrott. Någon har krossat en ruta, tagit sig in och brutit på bilstereon som skadats, men gått att få loss. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Stenby. Polisen hade trafikkontroll på riksväg 56, Bergslagsvägen, vid 8-tiden i går morse. En av bilisterna, en 48-årig man, blåste positivt i det första sållningsinstrumentet. I det andra, noggranna, instrumentet visade sig alkoholhalten i utandningsluften vara så låg att den inte var straffbar.

Hallstahammar. Någon har försökt bryta sig in i ett källarförråd på Snevringevägen under de senaste dagarna, utan att lyckas. Ägaren upptäckte viss åverkan på låsbygeln

i tisdags.

Hallstahammar. En man gick förbi kassorna på Coop Extra i tisdags utan att betala för den köttbit han hade med sig, värd runt 150 kronor. Ett butiksbiträde upptäckte tilltaget och stoppade mannen nära utgången.

Virsbo. Någon gång den senaste veckan har någon stulit diverse verktyg, bland annat en domkraft och hylsnycklar, från ett källarförråd på Jägargatan. Tjuven tros ha tagit sig in genom en glipa mellan dörr och tak eftersom inget brutits upp.