Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 22/11

Viksäng. Antingen var det ett misslyckat inbrottsförsök eller lyckad skadegörelse. Någon har i all fall kastat en brandsläckare mot en ruta på Storängsskolan vid 21–22-tiden på måndagskvällen. Brandsläckaren kastades dock inte hårdare än att den på något sätt fastnade i rutan, så det gick inte att ta sig in genom fönstret.

Bjurhovda. Natten till tisdagen har någon eller några slangat drivmedel från olika bilar på Flisavägen. Enligt en anmälare, som själv upptäckt att diesel slangats från bilen under natten, fanns spår efter mycket drivmedelsspill varför fler bilar än anmälarens förmodligen drabbats av slangningen. Räddningstjänsten fick enligt uppgift kallas till platsen för att sanera eftersom spillet var så omfattande.

Finnslätten. Vid lunchtid på tisdagen tankade en bil drivmedel för drygt 400 kronor från OK-Q8 Norrleden och försvann i riktning mot Stenby utan att betala. I bilen färdades flera personer, men det är svårt att i efterhand bevisa vem som tankade.

Centrum. Vid 6-tiden på tisdagsmorgonen stoppade en polispatrull en man i 50-årsåldern på Stora gatan i Västerås eftersom han uppträdde misstänkt narkotikapåverkat. Han fördes till polisstationen för provtagning och förhör, analysen av proverna får senare visa om polisens misstankar stämde.

Skultuna. Polisen hade trafikkontroll på länsväg 681 mellan Västerås och Skultuna på tisdagen vid 10-tiden. En 50-årig man stoppades i sin bil, sållningsinstrumentet gav utslag och han misstänks för rattfylleri. Det var inte omedelbart känt exakt vad de mer exakta provtagningsinstrumenten visade.