Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 22-24/7

Bröllopsbesökare bestulna på plånböcker.

Lögarängen. En 19-årig man blev misshandlad av tre andra män utanför en restaurang vid Lögarängen natten till lördag.

Pettersberg. Natten till fredag blev en 20-årig kvinna hotad av en man under en fest i en lägenhet på Pettersbergsgatan. Mannen sparkade sönder saker i lägenheten och hotade att han vid ett annat tillfälle skulle slå henne och hugga henne med kniv.

centrum. En 20-årig man försökte komma in på en krog med falskt pass stoppades av vakterna i dörren. han är misstänkt för missbruk av urkund.

centrum. På Kungsgatan i lördags natt blev en 30-årig man misshandlad av en 26-årig man. 26-åringen greps av polis misstänkt för misshandel.

Vallby. En bil stacks i brand på en parkering intill Wenströmska gymnasiet klockan 3.50 natten till lördag. Bilen var övertänd när brandkåren kom till platsen men branden kunde släckas.

Centrum. Vid 3-tiden natten mot i fredags försökte någon ta sig in i restaurang Pitcher’s på Torggatan. När väktare och polis kom till platsen syntes brytmärken, tjuven eller tjuvarna hann försvinna. Det är oklart om något stulits.

Viksäng. En person misstänks för olaga hot och hets mot folkgrupp efter att ha skrikit förolämpningar och fula ord i ett trapphus på Viksäng natten i fredags. Kringboende tillkallade polisen.

Lövudden. Ett sällskap som firade ett bröllop på ett konferenscenter blev i lördags kväll bestulna. Plånböcker, kläder, mobil-telefoner, handväskor, resväskor och en bärbar dator försvann från lokalen. Två okända män sågs lämna platsen på moped.

Gideonsberg. Natten till fredagen bröt någon upp bakluckan till en parkerad bil på Smalbäcksgatan. Diverse saker har stulits ur bilen, vid anmälningstillfället var det oklart exakt vad.

centrum. Vid 23-tiden i lördags kväll blev två män misshandlade av en okänd man inne på Å restaurang och bar. En av männen blev slagen med en flaska i huvudet och den andre fick slag i ansiktet.

Aroslund. Två pojkar i 15-årsåldern försökte i fredags eftermiddag stjäla bensin från en bil som stod parkerad på Agnegatan. Pojkarna blev troligtvis skrämda av ett vittne som såg dem åka från platsen på moped. Med sig hade de en dunk och en slang.

Skultuna. I lördags upptäcktes att någon försökt bryta sig in i ett sommarhus i Lilla Åby. Dörren till en bod var uppbruten och en åkergräsklippare som stod därinne var halvt utkörd. Ingenting var vid anmälnings-tillfället rapporterat som försvunnet.