Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 22/6

Annons

VÄSTERÅS. 15 stycken polisanmälningar om klotter har polisen i dagarna fått in. Förutom klotter i cykeltunnlar och på skyltar har någon klottrat på en blompotta tillhörande Västerås stad.

CENTRUM. En 55-årig man stoppade i fredags på sig två miniflaskor Jägermeister, värda 99 kronor. Mannen, som är välkänd av polisen, upptäcktes snabbt av personal och han misstänks nu för snatteri.

HAMRE. Någon krossade under natten till tisdag två fönster till Hamreskolans slöjdsal.

VÄSTERÅS. Någon repade någon gång mellan i lördags och tisdag bakre skärmen på en bil i Västerås. I lördags när bilägaren tvättade bilen fanns inte repan där.

HAMMARBY. Under natten mot tisdagen krossade någon en ruta på en bil parkerad på Narvavägen och stal en GPS och en mobilladdare som låg i handskfacket.

STENBY. I början av juni drabbades Coop Forum av flera snattare som använde byxorna för att stjäla. En 42-årig man stoppade ned två pizzor innanför byxlinningen samt ett paket suriministicks. En 39-årig man ertappades samma dag med en energidrycksburk samt en batteriladdare i byxorna.