Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 23/1

Inbrottstjuvar misslyckades att ta sig in.

Centrum. En 27-årig man har blivit hotad via telefon och knivhuggen ett flertal gånger i vänster överarm. Mannen uppsökte själv akuten under måndagsförmiddagen. Polisen hade ännu inte förhört mannen under måndagseftermiddagen.

Bjurhovda. Någon gång under helgen har det varit försök till inbrott i en lägenhet på Benvägen. Låskolven till dörrlåset var sönderbruten men tjuven eller tjuvarna hade misslyckats med att sig in.

Olaga Förföljelse. En kvinna har anmält en man för olaga förföljelse sedan han vid ett tiotal tillfällen kontaktat henne trots att hon försökt stoppa det vid ett flertal tillfällen utan att lyckas. Nu är mannen anmäld för olaga förföljelse.

Bäckby. Natten mellan söndag och måndag har en ruta till en entrédörr krossats på Gjutjärnsgatan.

Malmaberg. Det har varit inbrott i ett källarförråd på Bangatan någon gång under januari. Bland annat saknas skidor och pjäxor.