Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 23/7

GIDEONSBERG. En Saab stals mellan onsdag och torsdag från Humlegatan.

VIKSÄNG. En 25-årig berusad man hotade vid midnatt mot torsdagen flera personer med kniv utanför OKQ. Mannen greps av polis.

SÖDRA GRYTA. I onsdags försvann en plånbok ur en väska på Villebrådets förskola.

HAGA. En anställd på Ica Supermarket har polisanmält att han vid flera gånger under juli ofredats av en man. Mannen har följt efter honom inne i butiken.

CENTRUM. Under natten mot torsdag ska en 40-årig kvinna ha blivit slagen med en ljusstake i huvudet av en annan kvinna när hon var på Oliver Twist.

BRANDTHOVDA. På torsdagsmorgonen upptäckte en förvånad husägare på Vikingagatan hur någon under natten stulit två dynor från utemöblerna som står på husets altan.

SKALLBERGET. Under natten mot torsdag försökte någon stjäla en bil parkerad på Skallbergsgatan genom att tjuvkoppla den.

HAMMARBY. Någon försökte under den senaste veckan stjäla en bil parkerad på Lantvärnsgatan. Tjuven fick också med sig bilstereon.

HÄLLA. Två kvinnor greps på 14-tiden på torsdagen efter att de snattat smink och solglasögon på Ica Maxi Hälla.

OXBACKEN. På torsdagseftermiddagen tog sig någon in i ett läkarrum på Oxbackens vårdcentral och stal sprutor.

VIKSÄNG. Någon gång senaste veckan har någon brutit sig in i ett källarförråd på Rönnbergagatan. Det är ännu oklart vad som stulits.

HEMDAL. På torsdagseftermiddagen bröt sig någon in i en personbil vid Centrallasarettet och stal en påse och en väska med kläder.

RÅBY. Någon tankade på torsdagskvällen på OK-Q8 för 472 kronor utan att betala.

CENTRUM. Personalen på Gina Tricot upptäckte på torsdagseftermiddagen att någon snattat kläder värda 556 kronor.

SKALLBERGET. En person på Emausgatan vaknade under natten mot torsdag och upptäckte att en ung man försökte bryta sig in i personens bil. Ynglingen var i sällskap med två män, men försvann från platsen på cykel när bilägaren ropade.

NORDANBY. På torsdagskvällen stal någon en dunk akrylatbensin från Statoil. Personalen tror att ett gäng ungdomar som fanns på macken kan legat bakom stölden.

VIKSÄNG. Två 17-åriga flickor blev på torsdagskvällen utsatta för en man i 25-årsåldern som pekade på dem med så kallad grön laser. Den ena flickan fick laserstrålen i ögat och upplevde efteråt en skavande smärta. Polisen rubricerar händelsen som misshandel.

SKILJEBO. Någon krossade strax före midnatt rutan på entrédörren på ett hus på Säbygatan.

ROCKLUNDA. En 15-årig flicka blev på onsdagen utsatt för en blottare när hon cyklade i en tunnel vid Norrleden

GRYTA. Tidigt på fredagsmorgonen hördes glaskross på Önstavägen. När polisen kom till platsen upptäcktes att någon krossat rutor på Vävstugan. Personen har troligen även tagit sig in i lokalen, men det är oklart om något stulits.

VIKSÄNG. Någon gång under natten mot fredag krossade någon två fönsterrutor på Ekbergaskolan.

VALLBY. På fredagsmorgonen upptäcktes att någon krossat en glasdörr på Pilträdsskolan med hjälp av en sten.

HAMMARBY. Sent på torsdagskvällen tankade någon på Statoil för 667 kronor, men lämnade macken utan att betala.

HOVDESTALUND. Någon förstörde under natten till fredag ett vattenlås vid blomsteraffären på Hovdestalund. När personalen kom på morgonen stod vattnet och rann ut på marken och nu är blomsteraffären helt utan vatten.

BRANDTHOVDA. Under natten till fredag stals en röd Nissan från Brandthovdagatan.