Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 23/8

Tjuven passade på - först en gång och sedan en gång till.

Bjurhovda. Natten till måndagen råkade förskolan på Knotavägen ut för två inbrott. Strax före klockan två gick inbrottslarmet och tillskyndande väktare och polis kunde konstatera stöld av en projektor. Någon timme senare gick nästa larm – en trästock hade kastats genom det provisoriskt lagade fönstret och mat stals ur ett kylskåp innan väktare och polis hann fram.

Skallberget. Vid 04.30-tiden på måndagsmorgonen såg en polispatrull en parkerad bil på Skallbergsgatan som stod med motorn i gång utan vare sig förare eller passagerare. Vid kontroll visade sig bilen vara uppenbart stulen. Det är oklart var bilen stulits, ingen fanns i närheten.

Vallby. Pilträdsskolan på Loftbodsvägen har råkat ut för inbrott i helgen; datorer och symaskiner tycks ha stulits.

Pettersberg. Natten till måndagen stals en registreringsskylt från en parkerad bil på Pettersbergsgatan.

Bäckby. En lägenhet i markplan på Bäckby råkade ut för inbrott under helgen. En kvinna hade lämnat altandörren på glänt och gått en kort runda till tvättstugan. När hon kom tillbaka hade någon varit inne och stulit en plånbok.

Karlsdal. Under helgen har jackor stulits ur ett källarförråd på Nygårdsgatan.

Hökåsen. Natten till måndagen har någon brutit sig in i en klubbstuga tillhörande Romfartuna GOIF på Hökåsen IP. En okänd summa kontanter har stulits.

Vallby. Någon gång under sommarlovet har Vallbyskolan råkat ut för inbrott. En CD-spelare och ett par högtalare till en dator har stulits.

Malmaberg. Under helgen har en parkerad bil på Svarvargatan råkat ut för inbrott. Dörrlåset är uppbrutet och bilen genomsökt. Av allt att döma har inget stulits.