Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 24/1

Stökigt på isen men städat bland supportrarna - två togs om hand för fylleri.

Malma. Under natten till tisdagen har Västerås motorstadion, Malmabanan, drabbats av tjuvar. Förrådsutrymmen, tre containrar, tillhörande Västerås Motorklubb har brutits upp. Bland det stulna finns en fyrhjuling.

Bäckby.

Någon har under natten till tisdagen försökt bryta sig in hos B Norrman Marine på Kokillgatan. På entrédörren har en ruta krossats och det ser ut som om någon försökt tända eld på ett fönsterbräde eftersom det finns spår av en självslocknad mindre brand. Tjuven eller tjuvarna tycks dock inte ha kommit in i lokalerna, och ingenting tycks alltså ha stulits.

Västerås. Strax efter midnatt natten till tisdagen stoppade polisen en bil som kom körande på E18 genom Västerås. Två personer satt i bilen, en 25-årig förare och hans 28-årige passagerare. Såväl förare som passagerare uppträdde enligt polisen misstänkt drogpåverkat. Föraren saknade körkort och hade dessutom tidigare vana vid att köra bil påverkad och utan körkort. Polisen genomsökte och omhändertog bilen, båda fördes till polishuset för provtagning och förhör.

Ansta. Vid sjutiden på tisdagsmorgonen körde en bil av riksväg 56 i höjd med Ansta. En person, bilföraren, klagade över nacksmärtor och fördes i ambulans till Västerås sjukhus för kontroll och vård.

Västerås. En bilförare har polisanmält att han på okänt sätt, eventuellt genom stöld, förlorat sitt körkort någonstans i Västerås de senaste dagarna. Närmare detaljer är inte kända.

Rocklunda. Ishockeymatchen VIK-Örebro under måndagskvällen var tät och intensiv på isen – och mycket städad bland supportrarna. Två personer omhändertogs eftersom de var för fulla för att ta hand om sig själva, men inget brottsligt eller stökigt begicks någonstans i anslutning till matchen.