Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 24/8

Om polisen kontrollerar din bil slipper du problem bland annat om du har rätt registreringsskylt.

Annons

Västerås. När polisen stoppade Volvon på länsväg 555 Västerås-Hallstahammar på tisdagsmorgonen var det något som var fel: Registreringsskylten tillhörde en Audi och bilägaren misstänks nu för märkesförfalskning.

Bjurhovda. Två parkerade bilar på Benvägen har råkat ut för inbrott och stöldförsök natten till tisdagen. I det ena fallet såg ägaren några yngre personer i närheten på morgonen, dessa hade dock ingen kännedom om något inbrott.

Centrum. En boende i en lägenhet på Vasagatan glömde att låsa dörren när bostaden lämnades på måndagseftermiddagen. Då den boende återkom hade någon stulit en väska.

Bäckby. En ruta har krossats på en parkerad bil på Puddelugnsgatan under måndagen. Det är oklart om något stulits ur bilen.

Kristiansborg. Natten till måndagen har någon försökt stjäla en parkerad bil på Vallgatan, utan att lyckas.

Råby. På lördagseftermiddagen lämnades en lägenhet på Rönnoxelgatan olåst en kort stund. Under den tiden passade en tjuv på att ta sig in och stjäla en plånbok. Plånboken återlämnades senare tömd på kontanter.