Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 25/11

Erikslund. Två ynglingar ertappades vid 16-tiden i torsdags av väktare på Mediamarkt då de försökte stjäla datorspel för tusentals kronor. Väktaren fick tag i den ene, en 19-åring, medan den andre kom undan. Några timmar senare överlämnade den smitande – en 18-åring – sig självmant till polisen med spelen i behåll. Båda, som tidigare är ostraffade, misstänks för stöld.

Malmaberg. Vid 15-tiden i torsdags inträffade en mindre trafikolycka på Björskogsvägen. En bilist låg bakom en moped med förare och passagerare. Plötsligt tvärbromsade mopeden och bilen krockade med mopeden. Ingen fick några skador. Det blev plåt- och plastskador av lindrigare slag på bilen.

Västerås central. En parkerad bil vid Västerås centralstation råkade natten till fredagen ut för inbrott och stöld. Någon har krossat en ruta, tagit sig in, stulit bland annat solglasögon och dessutom vållat annan skadegörelse på bilen förutom den krossade rutan.

Bäckby. Någon gång under natten torsdag–fredag har ett par registreringsskyltar stulits från en parkerad bil på Puddelugnsgatan.