Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 25/7

Centrum. En man kommer ut från en toalett på krogen natten mot söndag och blir slagen av en för honom okänd person. Han förlorar medvetandet en stund. En 22-årig man misstänks för misshandeln.

Centrum. Strax efter klockan åtta på lördagskvällen blir flera vittne till hur en kvinna misshandlas av sin sambo. Mannen blir skäligen misstänkt för att ha dunkat sin sambos huvud i ett skyltfönster, men kvinnan vill inte anmäla händelsen. Kvinnan uppges inte ha några synliga skador.

Centrum. I samband med en krogstängning uppstår bråk mellan två män på Hamngatan natten mot söndag. En av dem får en 10 centimeter lång sårskada, den andre en fläskläpp. Båda inblandade parter gör en polisanmälan.

Centrum. Någon har sprayat en oläslig text på Biskopsgården. Händelsen polisanmäls på söndagsförmiddagen, men gärningsmannen är okänd.

Önsta-Gryta. En man hör en knackning på sitt köksfönster tidigt på lördagen. När han tittar ut ser han tre personer stå utanför. En av dem kastar en sten mot fönstret och sedan springer de tre personerna därifrån.

Centrum. En man upptäcker att bilen som han har lånat av sin mamma har utsatts för skadegörelse natten mot söndag. Vindrutan är krossat, men inget saknas i bilen.

Skiljebo. På lördagskvällen blir ett företag utsatt för stöld och inbrott. En glasruta är krossad och någon har forcerat ett galler på insidan för att tillgripa datorutrustning.

Centrum. En okänd gärningsman har krossat en bilruta och tagit en GPS pålördagseftermiddagen.

Skallberget. Medan kvinnan låser ytterdörren passar någon på att stjäla en handväska och en tröja från hennes olåsta bil, som står på gatan intill. Polisen har inga misstänkta.

Vetterstorp. Ett par uppger natten mot söndagen vid en kontroll att de har lånat bilen som de kör, men det visar sig att bilen har stulits från Blåsbo parkering under dagen. En 55-årig man grips misstänkt för bilstöld, brott mot knivlagen, drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning. En 31-årig kvinna, misstänks för bilstöld och ringa narkotikabrott.