Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 26-27/11

Centrum. En 24-årig kvinna från Eskilstuna slog till en 40-årig västeråskvinna i samband med ett evenemang på Sigurdsgatan, vid midnatt på lördagen. De båda blev osams inne på krogen. Slaget träffade i ansiktet. En 50-årig man fick också en örfil. Polis kallades till platsen och den 24-åriga kvinnan avvisades. Hon kommer att kallas till förhör.

Vega. En krossad glasruta upptäcktes i en trappuppgång på Tunbyvägen 71 A cirka klockan 22 på fredagskvällen. Ett vittne finns till skadegörelsen.

Pettersberg. I lördags anmälde en 51-årig man att hans förra flickvän slagit honom med knuten näve på vänster kind. Hon ska också ha stulit 3000 kronor ur hans jackficka. Några dagar tidigare anmälde hon honom för misshandel. Båda kommer att förhöras.

Rocklunda. En ordningsvakt såg att en man sparkade in en stor glasruta vid ABB Arena Syd i fredags kväll klockan 20.55. Den 20-årige mannen misstänks för skadegörelse. Han avvisades från arenan.

Kyrkbacken. Klockan 02.06 natten till söndag upptäcktes att någon tagit sig in på Kyrkbackens förskola. Ett fönster var olåst. Ingenting var stulet.

Hammarby. En man och en kvinna, 51 och 50 år, har anmälts för egenmäktigt förfarande av en bostadsrättsförening. Deras firma hade i uppdrag att sköta gräsklippningen åt föreningen. De fick klagomål och ett annat företag fick ta över arbetet. Föreningen har begärt att få tillbaks gräsklippare och verktyg. När föreningen väntat i drygt två månader gjorde den en polisanmälan, för egenmäktigt förfarande.

Hälla. En 27-årig kvinna snattade i en butik på Kranbyggargatan runt klockan 19 i fredags. Hon avvisades och gick iväg men glömde sin handväska. När man skulle leta efter identitetshandlingar upptäcktes narkotikaklassade tabletter och en kniv i väskan. Kvinnan är nu misstänkt för ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Gideonsberg. En ruta var krossad till Sonjas Livs på Svärdsliljegatan, klockan 2.19 natten till söndag. En polispatrull åkte dit. Inne i affären upptäcktes att snus och cigaretter hade stulits.

Centrum. En 47-årig man från Kimstad besökte Bankiren i fredags kväll. När han skulle hämta jackan i garderoben fanns den inte kvar. Någon annan misstänks ha kvitterat ut den svarta skinnjackan. I fickorna fanns bilnycklar och en mobiltelefon.