Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 26/4

En kvinna har polisanmält sin ex-pojkvän för egenmäktigt förfarande.

Anledningen är att han inte lämnat tillbaka hunden som de har gemensam vårdnad om, trots flera påstötningar.

CENTRUM. I måndags, vid 22.49-tiden, gick inbrottslarmet i butiken Mobilisera i Punkthuset. Tjuvarna hade lyckats bryta upp det galler som var nedraget för butiken, men om de fick med sig något är oklart. Tre misstänkta tjuvar fastnade i alla fall på en övervakningsfilm.

STENBY. Funbike på Stenbygatan har haft inbrott under helgen. Någon eller några tog sig in genom att slå sönder en vägg och väl inne i butiken brutit upp ett kassaskåp. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

TUNBYTORP. I helgen var det inbrott i en lastbil som stod parkerad på Energigatan. En dator, en telefon och två gps blev bytet.

KARLSDAL. 24 hemmagjorde trafikskyltar har tagits i beslag av polisen. Skyltarna har varit uppsatta på bland annat Sundinsgatan, Krutkällarbacken, Lovisebergsvägen och Engelbrektsgatan. I polisanmälan framgår det dock inte vad skyltarna hade för budskap. Klart är i alla fall att det är förbjudet. Brottet rubriceras som brott mot väglagen.

BJURHOVDA. I tisdags upptäcktes ett bilinbrott på Sälfångargatan. En mp3-spelare stals.

SKERIKE.  Verktyg för cirka 9 000 kronor har stulits från en byggarbetsplats på Skerikevägen. Stölden har skett under påskhelgen.

VIKSÄNG. Det har varit inbrott på Storängsskolan, någon gång under helgen. Någon eller några tog sig in genom att bryta upp en dörr till vaktmästeriet. Vad som stulits är oklart.

VALLBY. Någon gång den senaste tiden har det varit inbrott i ett garage på Eldhusgatan. En högtryckstvätt, skruvdragare, vattenpass, en bensindunk med bensin i samt leksaker har stulits.

RÅBY.. Natten till tisdag var det inbrott i en bil på Lövhagsgatan. En bilstereo stals.

VIKSÄNG. I helgen stals en moped som stod låst i ett cykelställ på Rönnbergagatan. Enligt polisanmälan är moped ”blå och dåligt lackad.”