Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 26/5

En moped stals utanför Biltema på Hallsta Gårdsgata i onsdags vid 14.20-tiden.

Ägaren träffade på en bekant och stod och pratade en stund. När han senare gick in i butiken glömde han att ta ur nyckeln ur tändningslåset. Då slog tjuven till.

GIDEONSBERG. En moped, som var låst med två lås, stals från Aspvretsgatan i tisdags kväll.

JAKOBSBERG. Någon eller några har roat sig med att kasta ut sönderklippta taggtrådsbitar på en gångstig vid Jakobsgatan. I närheten finns ett dagis och stigen nyttjas också av hundägare och cyklister. Enligt anmälaren är det inte första gången det har hänt, det ska ha skett flera gånger under de senaste tre åren. Brottet rubriceras som framkallande av fara för annan.

ERIKSLUND. En ljusbrun Citroen C5, årsmodell -07, stals i torsdags förmiddag, någon gång mellan klockan 10 och 11 från Ica Maxis kundparkering.

CENTRUM. En kvinna glömde sina glasögon på en toalett i Igorhuset, i onsdags vid 16.30-tiden. När hon kom tillbaka en timme senare var glasögonen borta. De har rutigt mönster på skalmarna.