Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 27-29/1

Märkligt beteende på Blue Moon Bar visade sig vara narkotikapåverkan.

Centrum. En 25-åring man uppträdde märkligt när han gästade Blue Moon Bar på lördagskvällen, tyckte vakterna som ville köra ut honom. Mannen gjorde då våldsamt motstånd och det visade sig att han hade narkotika på sig. Han anhölls sedan av polisen.

Centrum. I fredags kväll härjade en man i 60-årsåldern runt så mycket på Blue Moon Bar att vakterna försökte slänga ut honom. Men mannen gjorde våldsamt motstånd. Det blev till att sova ruset av sig hos polisen.

Gåsmyrevreten. En bil, Fiat Marea, stals från parkeringen utanför Mälardalens högskola någon gång mellan 19-21 på lördagskvällen.

Centrum. En 22-årig man har anmält att fick ta emot tre ordentliga slag över kinden på Blue Moon bar i lördags. Han kände inte igen mannen som slog honom.

Rocklunda. Under matchen VIK- Malmö på lördagseftermiddagen uppträdde en 27-årig man så störande på läktaren att han skulle bli utkastad men gjorde då våldsamt motstånd. Han blev omhändertagen av polisen.

Kristiansborg. Strax efter midnatt, natten mot lördag klev en 44-årig man av bussen för att gå hemåt. När han passerade Krukmakargatan kom ett gäng på 4-5 killar i 15-18 års åldern fram till honom och krävde att få pengar och mobil. När mannen gav de honom ett knytnävslag och tog sedan hans jacka, där han förvarade mobil och pengar.