Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 27/3

Kvinnan var oförsiktig med sitt garderobskvitto. Hon fick gå hem utan jacka och pengar.

Centrum. Vid midnatt i lördags upptäckte en 21-årig kvinna att hon blivit av med sitt garderobskvitto inne på Blue Moon Bar. Med kvittot hade någon annan hämtat ut hennes dunjacka som även innehöll pass och 150 kronor i kontanter.

Hammarby. En 39-årig man togs in för provtagning efter att ha visat tecken på att vara drogpåverkad i närheten av Hammarbyrampen i lördags natt.

Centrum. Fem ungdomar blev stoppade av en väktare efter en stöld på Café Skrapan i lördags morse. Tre av dem kan misstänkas ha med brottet att göra. Troligtvis har ungdomarna tagit sig in via en nödutgång och därefter åkt upp till kaféet där de tagit dricka, vitamindrycker och diverse bakverk.

Erikslund. En väktare på Mediamarkt stoppade en 45-årig man som gick ut ur butiken utan att betala i lördags. Väktaren såg hur mannen stoppat en bärbar dator innanför kläderna. Han hade även dvd-filmer på sig som tillhör butiken. När polisen gjorde en husrannsakan i mannens bil fann man bland annat kläder och skor som man miss-

tänker att 45-åringen stulit från någon annan butik.

Centrum. Klockan 20.30 i lördags kväll blev en 36-årig man hotad i sin bil på Västra Ringvägen. Han och en vän kom åkande när de såg en man som bråkade med en kvinna i närheten av cykeltunneln upp mot Oxbacken. De stannade bilen och frågade vad mannen höll på med. Den andre mannen ska då ha gått mot en bil där han såg ut att plocka ut någonting från bakluckan samtidigt som han skrek hotelser mot 36-åringen som då lämnade platsen.

Apalby. En bil som stod vid Bellevuestadion började brinna vid midnatt natten till söndag. Polisen misstänker brott.

Nordanby. Två män misstänks ha varit påverkade av narkotika vid Bangatan på lördagskvällen. Männen, 26 respektive 23 år gamla, fördes till polisstationen för provtagning och förhör.

Johannisberg. Sent i lördags kväll fattade en contaioner eld på Mälarcampingen. Räddningstjänst ryckte ut till platsen och

fick snabbt elden under kontroll.