Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 27/4

Det kan bli besvärligt om man tappar sin mobiltelefon och upphittaren inte är hederlig.

Annedal. På måndagseftermiddagen tappade en flicka på skateboard sin mobiltelefon på en gata på Annedal. Någon tros därefter ha använt telefonen. Det hela rubriceras som olovligt förfogande.

Bjurhovda. Natten till tisdagen har Bjurhovdaskolan råkat ut för inbrott i förskolan. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Vallby. Två bilar parkerade på Svalgången har drabbats av inbrott natten mellan måndag och tisdag. I båda fallen har GPS-navigatorerna stulits.

Hedensberg. En skogsmaskin i Hedensbergstrakten fick tanklock och ett par ytterligare luckor uppbrutna av tjuvar natten till tisdagen. En verktygslåda har stulits, men tjuvarna har misslyckats med att slanga drivmedel.

Bäckby. En nioårig pojke ertappades på Ica Supermarket Bäckby med att ha stoppat på sig några olika chokladbitar och gått ut genom kassan utan att betala. Hans vårdnadshavare kontaktades.

Skiljebo. En bilstereo blev bytet vid ett bilinbrott på Cedergatan natten till tisdagen.

Vallby. Alla fyra däcken på aluminiumfälgar blev bytet då en däcktjuv var framme på Enkelstuguvägen natten till tisdagen.

Centrum. En 43-årig man misstänks för snatteri sedan han försökt ta med sig en halvflaska Jägermeister från Systembolaget Vasagatan utan att betala, men ertappats.

Råby. Någon har vandaliserat en parkerad bil på Kungsfågelgatan någon dag den senaste veckan. Meterlånga repor har dragits på bilens sidor.