Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 27/5

I torsdags vid 23-tiden greps två män sedan de gjort inbrott i en bil som stod parkerad utanför Västerås bildemontering vid Nyängsleden.

Ett vittne såg inbrottet och följde efter tjuvarna samtidigt som han larmade polisen. Männen, båda 22 år, hade stulit en bilstereo, en cd-skiva och två extraljus. En av dem misstänks också för, förutom stöld, för brott mot knivlagen sedan polisen hittade ett basebollträ under förarsätet.

MALMABERG. Vid 05-tiden på fredagsmorgonen gick larmet hos Sporthörnan på Stentorpsgatan. En boende vaknade och såg hur två män krossade fönster och stal två mountainbikecyklar, tillsammans värda 26 000. Tjuvarna plockade också på sig två lås. Polisen lyckades gripa en av männen, och efter förhör blev han anhållen, misstänkt för stöld.

VALLBY.

En 29-årig kvinna blev i fredags vid 07-tiden biten av en hund på Gäststuguvägen. Kvinnan gick förbi en miljöbod när hunden gick till angrepp. Hundens husse, en 45-årig man, hade lämnat hunden okopplad när han själv var inne och slängde skräp. Kvinnan chockades och fördes till Centrallasarettet för vård.