Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 28/10

GIDEONSBERG. En påtänd man spenderade natten till fredag med att vandalisera bilar på Vitmåragatan med hjälp av en stol. Mannen var kvar på platsen när polisen kom och han togs med till polisstationen för provtagning och förhör.

GRYTA. Gryta korttidsboende utsattes för inbrott natten till fredag. Klockan 02.27 krossade någon en ruta till boendet vilket uppmärksammades av personalen. Det är ännu oklart om något stulits. Polisen har inga spår efter tjuven.

CENTRUM. Någon hade under natten till fredagen slagit in en ruta och rotat i handsfacket i en bil som stod parkerad på Stora gatan. Det är osäkert om något har stulits.

HAMMARBY. Någon har brutit upp tanklocket och slangat ut cirka 40 liter bensin ur en bil, som stod parkerad på Lantvärnsgatan. Det skedde under natten till fredagen.