Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 28/6

ÖSTER MÄLARSTRAND. En båtägare utsattes någon gång under natten till midsommarafton för stöld. Någon hade brutit sig in i båten genom att bryta upp ett hänglås, och därefter stulit fiskespön, en trycktank och 30 liter bensin.

HERRGÄRDET. Under midsommarhelgen har någon eller några kastat ägg på Herrgärdsskolans fasad, fönster och dörrar. Även skolans gungor utsattes för skadegörelse. Troligtvis har hundar bitit på gungorna då de bar spår av bettmärken. Åverkan var så stor att gungorna måste bytas ut.

ERIKSLUND. En man greps vid Mediamarkts butik vid 17.30-tiden på måndagskvällen misstänkt för att ha varit inne i affären och stulit kameror till ett värde av ungefär 15 000 kronor. En kvinna ska ha setts tillsammans med mannen men hon undkom polisen.

SKILJEBO. En 49-årig man ertappades när han försökte snatta på Ica Skiljebo strax efter klockan 18 på måndagskvällen. Mannen var något berusad, saknade legitimation och hade enligt polisen svårt att redogöra för vem han var.

VÄSTERÅS. Det fina vädret bidrog enligt polisen till att många tog sig ett glas för mycket under måndagskvällen. Från klockan 15 på eftermiddagen fram till klockan 21 på kvällen hade polisen tagit in ett tiotal personer för tillnyktring.