Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 29/11

Munkängen. Natten till tisdagen har ett byggföretag med verksamhet intill Kungsängsgatan råkat ut för inbrott. Ett flertal elhandverktyg har stulits.

Bäckby. Ett företag på Fallhammargatan har natten till tisdagen råkat ut för inbrott. En eller flera tjuvar har tagit sig in och stulit handverktyg.

Viksäng. Strax före klockan tolv på tisdagen stoppade polisen en man i 50-årsåldern på Kaserngatan. Han visade sig vara uppenbart påverkad av någon sorts narkotika, enligt vad polisen misstänker. Han togs till polishuset för förhör och provtagning. Proverna får visa om polisens misstankar stämmer.

Centrum. Två ynglingar, 18 och 19 år gamla, kontrollerades av polisen utanför Stadsbiblioteket vid 15-tiden på tisdagen. Båda var enligt polisen misstänkt narkotikapåverkade och fördes till polisstationen för provtagning och förhör. Resultatet från proverna får senare visa om polisens misstankar hade fog för sig.

Vallby. Vid åttatiden på tisdagsmorgonen kontrollerade polisen en man i 30-årsåldern på Svalgången. Han var enligt polisen påtagligt narkotikapåverkad och fördes till polisstationen för provtagning och förhör. Resultatet av proverna ska analyseras för att utröna om polisens misstankar stämmer. Tills vidare misstänks mannen för ringa narkotikabrott.

Västerås Central. På måndagseftermiddagen ringde personal från SJ till polisen i Västerås sedan en yngling i övre tonåren inte kunnat visa upp giltig biljett på tåget Stockholm-Västerås. Han ville inte heller betala någon biljett, och visade tecken på att vara drogpåverkad. I Västerås mötte polisen tåget, ynglingen togs med till polisstationen för provtagning och förhör. Han misstänks för bedrägligt beteende – tågresan – och ringa narkotikabrott.

Korsängsgärdet. Vid 20-tiden på måndagskvällen inträffade en trafikolycka på E18 genom Västerås då en lastbil och en personbil krockade i höjd med Korsängsmotet. Olyckan vållade inga personskador och båda fordonen kunde ta sig vidare för egen maskin. Polisen ska utreda olyckan.