Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 29-30/10

Hälla. Två 20-åriga män observerades av väktare när de försökte ta varor på Ica Maxi vid 18-tiden i fredags. Männen var narkotikapåverkade och visade sig bära en mindre mängd narkotika och en laserpekare på sig. Både männen släpptes efter förhör.

Kopparlunden. En 17-årig pojke ertappades i fredags eftermiddag på Netonnet, då han stoppade på sig en navigator värd 2890 kronor i en preparerad väska.

Hammarby. En 15-årig pojke misstänks för hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd, sedan han omhändertagits för fylleri i fredags kväll. Pojken deltog vid en fest på Hammarbacksvägen som spårat ut.

Centrum. En 20-årig man misshandlade en 19-årig man inne på restaurang Pocoloco på Stora gatan i fredags kväll. Innan han avvisades av väktare ska han ha slagit den andra mannen i ansiktet och hotat honom.

Björnön. En sommarstugeägare på Norra Björnön har anmält ett inbrott under oktober månad. Inbrottet upptäcktes i lördags. Ingenting uppges vara stulet, men ett fönster är uppbrutet.

Erikslund. Två män, 22 och 26 år, greps i lördags inne på Willys efter att vittnen observerat dem när de stulit bland annat rakblad och Playstation inne på Elgiganten. Männen var narkotikapåverkade och en av dem bar kniv. Båda männen släpptes efter förhör.

Centrum. En 32-årig man anträffades klockan 01.30 natten till söndagen av en polispatrull på Apotekarbron. Mannen blödde kraftigt från näsa och mun, men var för berusad för att kunna redogöra för vad som hänt honom, annat än att en okänd gärningsman misshandlat honom.