Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 3/9

Osämjan mellan männen slutade med att en av dem slog den andre med en spade.

Råby. Strax efter midnatt natten till fredagen kallades polisen till en lägenhet på Råby sedan ett bråk utbrutit mellan två män där. En 59-årig man misstänks ha slagit en 50-årig man i huvudet med en spade under bråket. Den slagne ville inte närmare berätta vad som skett.

Södra Vetterstorp. En kvinna i 50-årsåldern bjöd hem en man till sig natten till fredagen, men då hon bad mannen gå vid midnatt blev mannen aggressiv. Han misshandlade henne i lägenheten på södra Vetterstorp genom att slå henne i ansiktet. Polisen grep den 45-årige mannen som nu misstänks för misshandel.

Herrgärdet. En uppmärksam boende på Tessingatan vaknade strax före fyra på måndagsmorgonen av oljud. Det visade sig vara någon som försökte bryta sig in i ett källarfönster till en butik intill. Polis tillkallades, men innan de kom fram hann den tilltänkte tjuven smita utan att kunna ta sig in genom fönstret.

Norra Skallberget. Vildmarkens förskola på Nordanbygatan har drabbats av skadegörelse natten till fredagen. Någon har kastat en stor sten genom ett fönster.

Centrum. Under natten till fredagen har någon stulit en bygglaser från en byggarbetsplats på Badhusgatan.

Skallberget. Förskolan Pärlan råkade natten till fredagen ut för inbrott. Någon har krossat en ruta på en altandörr, det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits eller om tjuven/tjuvarna varit inne.

Centrum. Entrédörren till ett företag på Badhusgatan har krossats natten till tisdagen.

Hälla. Vid 15-tiden på torsdagen ertappade butikskontrollanten en 57-årig kvinna som försökte ta med sig varor från Ica Maxi Hälla utan att betala. Kvinnan lade en del varor i kundvagnen, en del varor i en medhavd väska. Hon betalade för varorna i vagnen, inte för de varor - värda 444 kronor - hon hade i väskan. Hon misstänks för snatteri.

Råby. Någon gång under sommaren har diverse modelljärnvägssaker - lok, vagnar, spår och annan utrustning - stulits från ett källarförråd på Lövsångargatan. Vid samma tillfälle har även en julgran stulits.