Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 30/11

Tillberga. Ett tåg uppställt vid järnvägsområdet i Tillberga har någon gång kring midnatt tisdag-onsdag råkat ut för klotter. Klottraren eller klottrarna har klippt upp ett staket för att komma in på området.

Västerås. När pengar skulle tas ut från kontot kopplat till kontokortet fanns där alldeles för lite pengar - så nu misstänker ägaren till kontokortet, en västeråsare, att någon på okänt vis på okänd plats ”skimmat” kortet och på så vis kommit över uppgifter som gjort att pengar kunnat tas ut. Kontokortsföretagets dokumentation får visa vad som hänt och när. Det hela är polisanmält som misstänkt bedrägeri.

Viksäng. Natten till onsdagen har en parkerad husvagn på Kaserngatan brutits upp. Enligt anmälan tycks porslin finnas bland det stulna.

Gideonsberg. En parkerad lastbil på Gideonsbergsgatan har natten till onsdagen råkat ut för skadegörelse och inbrott. Flera rutor har krossats och diverse verktyg stulits.

Västerås. En person i Västerås har polisanmält en okänd säljare som sagt sig ha haft en mobiltelefon att sälja via Blocket på internet. Pengar har betalats in, men ingen telefon har kommit och nu misstänks bedrägeri.

Centrum. Polis tillkallades när några personer på en buss under torsdagen visade sig ha vad som såg ut att vara ett vapen eller vapenliknande föremål på sig. Polis kom till platsen, föremålet visade sig vara en soft air gun, ett luftvapen som inte får bäras omkring med hur som helst. Polisen misstänker brott mot vapenlagen.