Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 30/4

Så länge internet finns kommer också sätten att luras på internet att utvecklas.

Annons

Västerås. Ett företag i Västerås har råkat ut för ett internetbedrägeri. Ett brittiskt företag erbjöd Västeråsföretaget att prova en kundregistertjänst via en inloggning som inte visade sig fungera. Det kom dock en faktura – via ett svenskt factoringbolag som helt enkelt köpt det brittiska företagets faktura – på 3 125 svenska kronor. Det brittiska företaget har inte kunnat kontaktas.

Centrum. Ett företag på Stora gatan drabbades vid 23-tiden på torsdagen av skadegörelse. Flera män sågs sparka ett hål i fasaden och försvinna från platsen i bil.

Gideonsberg. Någon gång under de senaste veckorna har ett källarförråd på Humlegatan råkat ut för inbrott. Diverse saker, bland annat en cykel, har stulits.

Hagaberg. En parkerad bil på Åmänningevägen har råkat ut för inbrott natten till fredagen. Diverse elverktyg har stulits.

Södra Skiljebo. En bilist tankade för drygt 400 kronor på Preem Stockholmsvägen under fredagsmorgonen och försvann utan att betala.

Västerås Central. Ett uppställt tågsätt har drabbats av klotter. Omkring 30 kvadratmeters yta har klottrats ner.

Bäckby. Rehabgruppen Vingen på Bäckbyvägen har fått en bärbar dator stulen under natten till fredagen. Tjuven tog sig in genom att krossa ett fönster.