Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 30/8

Rocklunda. En 31-årig kvinna ertappades under lördagen, vid 21-tiden, då hon tagit en jacka från ett marknadsstånd och stoppat ner den i sin väska. Hon är skäligen misstänkt för snatteri. Hennes förklaring till stölden var att hon frös.

Skiljebo. En person ertappade en man som slangade bensin på en parkering 23:35 på söndagen. Då tjuven upptäckts gick denne till sin bil och hämtade en kamphund varvid vittnet satte sig i sin bil och åkte därifrån. När vittnet senare återvände såg denne samma person på en annan parkering och ringde då polisen. En dieseldunk och en slang har beslagtagits och polisen har en misstänkt.

Vallby. En bil brann någon gång under söndagen. Ägaren återvände från semester på måndagen och upptäckte då att bilen hade brunnit. En bekant till familjen hade passerat huset under lördagen och då var bilen hel.

Pettersberg. En 31-årig man blev misshandlad vid 10-tiden på måndagen. Han blev även bestulen på en laptop men den uppges han ha fått tillbaka. Polisen hittade en elpistol på plats som tagits i beslag. 31-åringen uppger att elpistolen använts i misshandeln.

Viksäng. En kvinna upptäckte under förra veckan att hon haft inbrott i sin källare. Hänglåset var trasigt och en av kvinnans resväskor har placerats utanför förrådet. I resväskan fann kvinnan en kofot och en yxa som inte tillhör henne.

Irsta. En person ramlade från en byggställning runt 13-tiden på måndagen. Olyckan skedde då en skiljevägg rasade och drog med ställningen i fallet. Personen som befann sig på ställningen fördes till akuten med okända skador.