Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 31/8

Först struntade mannen i att betala - sen gav han sig på den kvinnliga busschauffören och tafsade på hennes bröst.

GIDEONSBERG. Vid 01-tiden inatt fick polisen en rapport om att någon slog sönder bilrutor på en parkering på Blomstergatan. En person flydde på cykel i riktning mot Ankdammen. Den 25-årige mannen som var kraftigt berusad hittades senare i skogen.

HAMMARBY. Någon gång i förrgår morse stals en moped på Liegatan. Ägaren handlade på Hammarbyrampen, åkte hem och låste moppen – bara för att senare märka att mopeden var stulen.

RÅBY. 09-tiden i går morse upptäcktes en 32-årig man av en boende som genom sitt fönster såg hur mannen kom in på altanen och stal en kapmaskin plus en kofot. Kvinnan knackade på fönsterrutan och då släppte mannen grejerna och sprang iväg. Mannen hade tre moraknivar på sig när han greps och är misstänkt för brott mot knivlagen.

ROMFARTUNA. Romfartuna GOIF:s klubbstuga har råkat ut för ett rånförsök. Någon har försökt krossa en ruta och ta sig in men misslyckats. ”Romfa” har haft problem med inbrott i klubbstugan tidigare.

CENTRUM. Natten mellan söndag och måndag försökte någon sno en moped på Hantverkargatan. Tändningslåset var förstört och någon hade försökt tjuvkoppla mopeden som var fastlås med en kätting i ett cykelställ. Stöldförsöket misslyckades.

VALLBY. Någon gång under helgen har några personer brutit sig in i Vallbyskolan och snott en högtalare till en projektor och en dator.

CITYRINGEN. På Västra Ringvägen har någon kastat en sten genom fönstret till restauranten Han Pao. Det är oklart om någon tog sin in i lokalen.

BÄCKBY. Förra torsdagen råkade en kvinnlig busschaufför illa ut. En man hoppade på i centrum utan att pröjsa biljett och uppträdde mycket störande. Chauffören stannade vid Bäckby Centrum och bad mannen kliva av. Då ilskande han till, tog tag i kvinnans armar och försökte dra ut henne ur båset. Mannen som är i 50-årsåldern tafsade även på kvinnans bröst.

NORDANDBY. Nordanby Förskola har råkat ut för skadegörelse under helgen. Någon har eldat på ett bord utanför och skräpat ned med bland annat ölburkar.

SKÄLBY. Någon gång i söndags bröt sig en tjuv in i en lägenhet på Håkantorpsgatan och snodde pengar plus ett guldarmband.

RÅBY. Natten söndag/måndag har en person blivit bestulen på sin barnvagn på Kungsfågelgatan.