Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 31/8

Haraker. Räddningstjänsten larmades om kraftig rökutveckling från en ladugård i Harakerstrakten vid 13-tiden på onsdagen. Väl på plats med stora styrkor kunde man konstatera att ett skjul brann, men att det var fråga om en kontrollerad eldning.

Skallberget. Mopeden stod parkerad på Emausgatan från klockan 23 på

tisdagen till strax före 02 på onsdagen. Det räckte för tjuven – trots att mopeden var låst med både styrlås och kätting. Nu är mopeden spårlöst borta.

Klockartorp. En man i 30-årsåldern greps på bar gärning av polis på Klockartorp vid tiotiden på onsdagsförmiddagen sedan han observerats stjäla en cykel. Polis kom till platsen och grep mannen, som förutom cykelstölden misstänks ha varit narkotikapåverkad. Cykeln togs i beslag för att återlämnas till rättmätig ägare.

Norrmalm. Vid sjutiden på onsdagsmorgonen krockade två bilar i korsningen Föreningsgatan-S:ta Ursulas väg. En av de inblandade personerna hade ont i en arm och var skärrad efter upplevelsen, men behövde inte ambulanstransport.

Malmaberg. Under natten till onsdagen stals diverse delar från en motorcykel parkerad på Släggargatan.

Vallby. En boende på Kornbodsgatan har upptäckt ett inbrott och stöldförsök i sitt garage på Kornbodsgatan. På tomten hittades en bensinfylld dunk som tjuven lämnat av någon anledning. Antingen efter att ha stulit den eller också efter att ha slangat bensin i den. Den boende fick en bit trädgårdsslang avskuren vilket talar för slangningsalternativet.

Gideonsberg. Någon gång under den senaste veckans vardagar har ett källarförråd på Bangatan råkat ut för inbrott. Förrådet har varit låst med hänglås – men själva dörrbygeln har klippts loss. Fiskeutrustning har stulits.

Hallstahammar. Under helgen bröt sig en tjuv eller tjuvar in i en servicebil som stod parkerad på Nygatan. Bilen tillhör Edvin Anderssons rör. En gassvets, en tigersåg, en slagborrmaskin och en pressapparat stals från bilen.

Surahammar. Två dubbelrutor krossades i helgen på kommunförrådet på Västergatan. Asfaltsklumpar och en avställningsskylt hade använts för skadegörelsen.

Hallstahammar. 40 liter bensin slangades från en bil på Surbrunnsvägen natten mellan måndagen och tisdagen.

Hallstahammar. Butiken Mickelsens Retro och Kitsch, som ligger på Parkgatan, utsattes i helgen för skadegörelse. Någon har rispat och kastat småsten på skyltfönstret.

Hallstahammar. En man har polisanmält sin fru för stöld. Enligt mannen har hans fru stulit totalt 17 000 dollar från honom under två års tid.

Hallstahammar. En Golf som var parkerad på Brinkvägen utsattes på tisdagen för inbrott. Tjuvarna försökte både stjäla bilen och ta bilstereon, utan att lyckas.