Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 4/8

VASAGATAN. Restaurang Bistro har anmält skadegörelse på partytältet och försök till stöld. Okänd gärningsman har försökt bryta upp dörrarna men inte lyckats.

APALBY. En bil vid Apalbyskolan har haft inbrott. Okända gärningsmän har krossat framrutan och åkt ifrån bilen på mc/moped. Man vet ingenting om eventuellt stöldgods. Förövarna har tillgripit ett okänt föremål men ägaren har inte gått att nå.

ERIKSBERG. Vid 04-tiden i går natt utsattes Statoil vid Eriksberg för ett rånförsök. En okänd gärningsman försökte ta sig in med kofot och förstörde två glasrutor på ytterdörren utan att lyckas bryta sig in. På övervakningsfilm syns att man har kört fram en bil och öppnat bagageluckan för att slå in dörren. Bilen misstänkts för att ha varit med på ett inbrott på ÖB i Arboga samma natt.

PETTERSBERG. Två män är gripna på Pettersbergsgatan misstänkta för brott mot knivlagen och narkotikabrott. Vid tillgripandet åkte de runt på en stulen moped och misstänks även för häleri. Männen var 65 och 51 år gamla.

RÅBY. En 31-årig man är gripen misstänkt för rattfylleri, narkotikabrott och olovlig körning. Mannen som är gripen är 31 år och känd av polisen sedan tidigare.

CENTRUM. I natt 04.50 drabbades en bil på Södra Ringvägen av inbrott och försök till stöld. Okänd gärningsman har slagit sönder rutan på bilen och letat runt efter saker. Ett vittne har sett en person springa från platsen.

ÖSTER MÄLARSTRAND. En tjuv har brutit sönder ett dörrlås på en ofärdig fastighet på Råsegelgatan vid 05.30-tiden i går morse. Det är oklart om något är stulet.

SKILJEBO. Någon gång under gårdagsnatten har en bil fått rutan krossad och gps:en saknas.

LÖGARÄNGEN. Någon gång i tisdags drabbades en företagsbil av inbrott och blev av med verktyg och kläder.

ENERGIGATAN. Någon har gjort olaga intrång och klippt upp taggtrådar i stängslet och tagit sig på Liquid Gas AB:s område. Inga spår efter inbrytarna syns, inga lokaler är uppbrutna och det är oklart om något saknas. Intrånget skedde någon gång mellan 16.30-07.00 i tisdags morse.

HAMRE. En bil på Tegelvägen har haft inbrott någon gång mellan 23.30-07.30 på tisdagsmorgonen. Ett par solglasögon saknas.

BJURHOVDA. En bil på Benvägen har haft inbrott. Bilägaren var på semester förra veckan – och då norpade någon hans X-box som låg i framsätet.