Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 5/8

En kille misshandlades på Pluto, en kvinna trängde sig in i en lägenheten på Hammarby och ett huslarm aktiverades vid ett inbrott. Där har ni några av dagens incidenter.

HAMMARBY. Någon gång mellan onsdag natt och torsdag morgon har en moped blivit stulen på Liegatan. Polisen har tillfället ingen misstänkt.

HAMMARBY. En berusad kvinna trängde sig in i en lägenhet på Hammarbacksvägen. Polisen var tvungen att fösa ut kvinnan från lägenheten.

CENTRUM. Någon gång i natt mellan klockan 02.00-02.20 har en kille född 1992 uppgivit att han har misshandlats. Han ska ha fått motta slag inne på krogens toalett. Polisen har inga misstänkta.

KLOCKARTORPET. Ett hus på Klockartorpsgatan har haft inbrott, polisen har varit på plats med tekniker. Husägarna hade larm som utlöstes när ett fönster blev bortbrutet – och vad som är stulet är oklart.

BÄCKBY. Klottret i Västerås fortsätter, flera anmälningar om klotter på Tackjärnsgatan har inkommit.

BÄCKBY. Inbrott på Relita Skadecenter har blivit bestulna på datorer. Där är en av två misstänkta gripna. Den gripne mannen är född 1992. Polisen misstänker inte ett insiderbrott.

ÖSTERMALM. En bil på Utanbyvägen har fått främre passagerarrutan krossad. Lyckligtvis var inget stulet.

GIDEONSBERG. En moped har blivit stulen den fjärde augusti vid 04.30-tiden på Violstigen.

CENTRUM. En verkstad har blivit bestulen på verktyg. Verkstaden har blivit av med bland annat en kapsåg och skruvdragare.

HAMMARBY. En bil har utsatts för skadegörelse på Köpingsvägen. Ett mejselliknande föremål har använts för att skada låset. Ingenting är stulet.

SKÄLBY. Under natten har det varit inbrott i en bil. Förarstolen är förstörd och det är repor i skinnklädseln. Airbag, växelspak, sidokjolar, handbroms och mattor saknas.

STENBY. Tjuvar har brutit sig in i ett förråd och in och bland annat tagit häcksax och motordriven fyrtaktare.

HERRGÄRDET. En person har stampat en 43-årig kvinna i foten och vridit om armen för att stjäla kvinnans cigarett. Incidenten inträffade vid vårdcentralen.

CENTRUM. Två flickor, 16 och 17 år gamla, greps av ordningsväktare vid 14-tiden på torsdagen när de stulit varor för 1 500 kronor på en sportaffär.

HAMMARBY. En 43-årig kvinna gjorde sig skyldig till snatteri på Ica Sjöhagen på torsdagseftermiddagen. Hon tog varor för dryga hundralappen.