Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 6/5

Å ena sidan var den misstänkte rattfylleristen inte rattfull - å andra sidan var han bara 17 år och därmed körkortslös.

Erikslund. Polisen stoppade en bil på E18 vid Erikslund vid lunchtid på torsdagen. Sållningsinstrumentet visade att bilisten kunde vara berusad – men senare noggranna tester friade honom. Men hans problem var inte slut för det; han var bara 17 år gammal och därmed körkortslös. Han släpptes efter förhör och misstänks för olovlig körning.

Vallby. Vid ettiden natten till torsdagen ertappade en bilpatrullerande polispatrull två klottrare i gång- och cykeltunneln mellan Pettersberg och Vallby. När klottrarna insåg att de var upptäckta sprang de iväg i riktning mot Vallby. Trots att polisen sökte efter dem under natten är de fortfarande på fri fot.

Västermalm. Elever vid Fryx har anmält för polisen att deras mobiltelefoner stulits. Även kvällstid har en man i 40-årsåldern anmält att hans mobiltelefon stulits från ett omklädningsrum vid Fryxellska skolans gymnastiksal.

Skälby. Natten till torsdagen har en parkerad bil på Håkantorpsgatan råkat ut för inbrott. En ruta har krossats och bilstereon stulits.

Pettersberg. Mellan midnatt och klockan åtta på torsdagen har en parkerad bil på Jakobsgatan drabbats av inbrott. Tjuven har bland annat stulit bilstereon och diverse andra saker.

Haga. Extraljusen har stulits från en bil på Hästhovsgatan någon gång under onsdagen-torsdagen. Extraljusen har skruvats bort, kablarna har klippts av.

Bäckby. Natten till torsdagen har en bil på Bandverksgatan råkat ut för inbrott. En ruta har krossats och bilen genomsökts, bilägaren kunde inte omedelbart vid anmälningstillfället avgöra om något stulits.

Haga. Någon har under natten till torsdagen försökt stjäla en parkerad bil på Hagagränd. En ruta har krossats och tändningslåset har förstörts, uppenbarligen under stöldförsöken. Bilen har också rotats igenom.

Jakobsberg. Någon har stulit en mindre summa pengar ur ett kuvert som förvarats i ett låst skåp på Trollbacksskolan, Jakobsgatan. Stölden anmäldes under torsdagen.

Barkarö. Lövängens förskola har råkat ut för skadegörelse någon gång under natten till tisdagen. Någon har – uppenbarligen med traktor eller hjullastare – kört in och skadat ett staket, och tippat av ett lass jord på förskolans område.