Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 6/9

Tillfället gör tjuven heter det. Och det stämmer; det räcker med någon sekunds ouppmärksamhet.

Centrum. En kvinna skulle lösa en parkeringsbiljett på Vasagatan vid 10.30-tiden på söndagen. Hon ställde barnvagn med kameraväska vid sidan och släppte uppmärksamheten ett ögonblick – då var någon framme och stal kameraväskan.

Dingtuna. Under natten till måndagen har någon varit inne i en parkerad bil på Edsöregatan. Då bilägaren kom ut till sin bil på morgonen var radio- och gps-installationen stulen.

Hälla. En kund åt lunch på Ikea på lördagen vid 14-tiden. Han hängde av sig sin kavaj på en hängare, då lunchen var uppäten fanns inte kavajen kvar på sin plats.

Rocklunda. På lördagsförmiddagen ställde någon till en vattenläcka på Bombardier Arena genom att täppa till ett handfatsavlopp med papper och vrida på kranen.

Pettersberg. En tegelmur på Pettersbergsgatan har under den senaste veckan skadats genom att någon sparkat loss tegelstenar på en fem-sex meter lång sträcka.

Gideonsberg. Vid ett inbrott i en källare på Svärdsliljegatan har fiskeutrustning stulits.

Västerås. En man från Västerås har polisanmält att han blivit utsatt för bedrägeri. Han sålde möbler med mera till en kvinna för 20 000 kronor, men har inte fått betalt.

Västerås. En 83-årig kvinna har polisanmält att flera ringar samt ett armbandsur stulits från henne under sommaren. Det är oklart exakt när stölden ägt rum.

Gideonsberg. På fredagseftermiddagen vid 17-tiden stals en uppställd rollator utanför Ica-Ettan på Långmårtensgatan medan rollatorns ägare var inne i butiken och handlade.