Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 6/9

NORRA HAGA. En man på Skjutbanegatan har anmält att han blivit hotad via telefon. Polisen rubricerar det som olaga hot.

BÄCKBY. Vid 2-tiden natten till i går ertappade polisen en 19-årig yngling med att försöka stjäla en cykel och en moped på Bäckby. Senare under måndagen anhölls han för stöld och stöldförsök.

VALLBY. Vid 1-tiden natten till i går larmades räddningstjänsten till en miljöbod på Parstugugatan där en mindre brand uppstått. Branden kunde snabbt släckas. Det är oklart hur den uppstått.

MALMABERG. Under helgen har Malmabergs förskola på Björskogsgatan drabbats av skadegörelse. Någon har krossat en ruta med en sten.

CENTRUM. Tre skåp har brutits upp vid ett inbrott på Carl Hennings gata någon gång under natten till lördagen. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

VÄSTERÅS CENTRAL. Under den senaste tiden, oklart exakt när, har ett av SJ:s tåg råkat ut för klotter.

CENTRUM. En berusad 47-årig man omhändertogs av polis sedan han betett sig illa på Systembolaget i kvarteret Igor. Polisen fick använda pepparspray för att mannen skulle kunna omhändertas.

HALLSTAHAMMAR. Polisen träffade på två 17-åriga flickor i helgen. Den ena flickan bar på alkohol. Nu ska polisen försöka ta reda på vem som har langat.

SURAHAMMAR. En bilägare upptäckte att någon skjutit hål i bilen bakfönster när den stod parkerad på Tallgatan under en kortare stund i lördags.

HALLSTAHAMMAR. En Kolbäcksbo misstänks för att snattat ett helt flak blommor på ICA Supermarket. Mannen gick genom snabbkassan utan att betala för dem, men fångades på video.

HALLSTAHAMMAR. Någon försökte i helgen bryta sig in i en VW Caddy som var parkerad på Snevringevägen. Tjuvarna slog sönder ett fönster och bröt på en list. Men tog sig troligen aldrig in i bilen.

SURAHAMMAR. En kvinna blev bestulen på sin mobiltelefon av märket HTC när hon besökte Bruksrocken i lördags.

SURAHAMMAR. En Surabo togs på Coop av personalen, för snatteri. Det var inte första gången under den gångna veckan som mannen avslöjades med att snatta. Värdet på det snattade var 200 kronor.

HALLSTAHAMMAR. En kvinna lämnade fönstret på sin bil på glänt när hon parkerade vid järnvägsstationen en kort stund. Det kostade henne plånboken som låg

i ett sidofack i dörren.

SURAHAMMAR. En blå Ford Mondeo, med registreringsnummer PBN 425, stals i helgen på Timmermansvägen.