Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 8/9

Två män greps på Haga under ett pågående inbrott på tisdagseftermiddagen.

Haga. Vid 14:30 på tisdagen fick polisen larm om ett pågående inbrott på Haga Parkgata. När de kom till platsen grep de två män och i männens bil hittades varor som misstänks vara stulna.

Sjöhagen. Strax efter midnatt under natten mot onsdag påträffades två män på Slakterigatan. De visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och polisen beslagtog amfetamin. Den ena mannen greps och släpptes senare under natten efter förhör.

Vallby. Polis larmades till Allmogeplatsen vid klockan 03:30 på tisdagsnatten. Någon hade kastat en sten genom ett fönster på fritidsgården, men hade inte brutit sig in i lokalen.

Vallby. En kvart före midnatt på tisdagskvällen gick larmet på en skola på Loftbodsvägen. När polis kom till platsen kunde de konstatera att någon tagit sig in i lokalerna. Det är oklart vad som stulits.

Västerås. En bil stoppades på E18 tidigt på onsdagsmorgonen. Föraren visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och fick följa med till polishuset för provtagning. Han saknade dessutom körkort och misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning.