Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 8/9

Centrum. Vid 15-tiden i går krockade en lastbil och en moped i korsningen Vasa-gatan-Domkyrkoesplanaden. Den 42-årige mopedisten fördes till akuten för vård sedan han hamnat under lastbilen men uppges ha varit vid medvetande. Han är svårt skadad men läget är stabilt. Han saknade enligt uppgift från polisen hjälm. Trafiken förbi olycksplatsen hindrades under räddnings- och bärgningsarbetet.

Bäckby. Natten till i går har någon slangat diesel, från en uppställd grävmaskin på en byggarbetsplats invid Puddelugns-gatan.

Centrum. Vid 15-tiden i går körde en bilist in i väggen vid den spiralformade utfarten ur Punkts parkeringshus. Airbagen utlöstes av smällen. Bilisten kördes till sjukhus för vård. Trafiken i parkeringshuset hindrades under räddnings- och bärgningsarbetet. Orsaken till olyckan ska utredas.

Råby. I går larmades räddningstjänsten till Kungs-fågelgatan sedan kring-boende känt röklukt i ett trapphus. Någon hade glömt mat på en spis så torrkokning uppstått. Ingen människa skadades. Brandmännen kunde snabbt avhjälpa den rykande maten. Polisen ska utreda om det ligger vårdslöshet bakom.