Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 9/9

En ung man stal en dator och gjorde sig skyldig till våldsamt motstånd när han skulle gripas.

Centrum. När två ordningsvakter skulle göra ett ingripande mot en man utanför restaurang Konrad sent på onsdagskvällen, började en annan man ropa hotelser mot vakterna. Den ropande mannen misstänks därför för hot mot tjänsteman.

Erikslund. Strax före klockan 19 på onsdagskvällen stal en ung man en bärbar dator värd 21 000 kronor på Media Markt. När han skulle gripas av väktare gjorde han sig skyldig till våldsamt motstånd.

Centrum. En 23-årig man misstänks för försök till bedrägeri på onsdagen efter att han försökt handla i baren på Pluto med ett bankkort som inte var hans.

Skiljebo. På onsdagseftermiddagen, en stund efter klockan 16, blev en kvinna upptäckt när hon försökte sig på ett snatteri på Ica på Skiljeboplatsen. Hon sågs stoppa ned ett sexpack folköl i sin ryggsäck.

Viksäng. Tidigt på torsdagsmorgonen blev en kvinna misshandlad av sin före detta pojkvän. Han sparkade på henne och drog henne i håret.