Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Straff 16/9

Någon gång under torsdagen drabbades en villa på Vitmåragatan, Gideonsberg, av inbrott.

Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in och sökt igenom hela villan. När händelsen anmäldes i torsdags kväll var det ännu inte känt vad som stulits. Ägaren skulle inventera och återkomma.

Vetterslund. Vid lunchtid i går stoppade polisen en mopedist på Vetterslundsgatan. Det visade sig att den 49-årige mannen var uppenbart påverkad av någon slags narkotika, enligt polisens mening. Han fördes i väg för provtagning och förhör, för att utröna om misstankarna stämde.

Erikslund. Vid 16-tiden i torsdags ertappades en 40-årig man på Ö Erikslund sedan han försökt ta med sig varor för 300 kronor utan att betala. När polis kom till platsen och visiterade honom visade det sig att han hade kniv på sig utan giltigt skäl. Han misstänks därför för snatteri och brott mot knivlagen.

Bjurhovda. Under torsdagen anmälde en man att familjens fyra cyklar stulits från ett garage på Hällristargatan. Samma kväll hittade mannen cyklarna dumpade på Domarringsgatan, alldeles i närheten av platsen där de försvann. Polisen har inte hittat någon misstänkt för stölden.